Aanbod

ReQuest is een personal trainingsstudio. Dat betekent dat je nooit een volle sportzaal treft, maar dat er alle tijd en ruimte is voor jou. Je hebt een afsluitbare kleedkamer met een eigen douche, zodat je je in alle rust kunt omkleden en opfrissen. In de volledig ingerichte sportzaal tref je naast diverse fitnessapparatuur, bokszak en indrukwekkende apparaten veel losse materialen, zoals kettlebells, Bosu-ballen en halters. Zo is er voor iedereen en voor ieder doel een leuke gevarieerde training te maken.

Personal training

Personal training betekent dat je samen met een trainer de zaal ingaat. Je traint één-op-één en altijd onder begeleiding. Zo haal je het beste uit jezelf én uit je work-out. Alles wat we samen doen, is doelgericht. Welk doel dat is? Dat bepaal jij zelf! Voorbeelden van te behalen doelen zijn:

  • Blessure preventie / herstel
  • Gewichtsvermindering / vet verliezen
  • Houding corrigerend trainen
  • Algehele fitheid tijdens en na een zwangerschap verbeteren
  • Fysieke conditie verbeteren
  • Spiermassa opbouw / het vormen van het lichaam
  • Krachttoename / sterker worden
  • Verhelpen van stress gerelateerde klachten
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een mens ongeveer een half jaar nodig heeft om een wezenlijke gedragsverandering te bereiken. Daarom werken wij graag in programma’s van 32 weken. Deze weken verdelen we in verschillende periodes, waaraan we afzonderlijke doelen, trainingsmethodes en voedingsadviezen met elkaar verbinden. Zo stomen wij je klaar om zelfstandig je nieuwe levensstijl te kunnen onderhouden. ReQuest gaat altijd voor resultaat.

Coaching

Binnen ReQuest is het ook mogelijk om een coaching traject aan te gaan met een van de personal trainers. Coaching houd in dat je wel begeleid wordt maar op een veel minder intensieve manier dan bij personal training. De trainer helpt je natuurlijk met het behalen van je doel maar kijkt ook met jou wat je zelf kan doen. Bijvoorbeeld voor al fanatieke (kracht) sporters is dit uitermate geschikt. Je weet je weg in de sportschool al te vinden en jouw ReQuest trainer helpt je om er nog meer uit te halen. Zo maakt deze bijvoorbeeld je trainingschema’s, meet en weegt deze jou regelmatig en helpt bij het optimaliseren van je voeding. De verantwoordelijkheid voor het behalen van de resultaten blijft bij jezelf liggen. Daarom is coaching niet voor iedereen geschikt. Het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt als opvolging van personal training.

Obstacles are those frightful things you see
when you take your eyes off your goal.