Reviews

  Super begeleiding. Humor, gezelligheid en wat een passie hebben ze voor het werk. Genoeg diversiteit met alle apparaten voor een heerlijke workout!

  Robin Van Tricht Avatar Robin Van Tricht
  13 oktober 2017

  Ik was nooit een sportief type maar train nu al een poos met veel plezier en naar volle tevredenheid bij Request. Ik zou Request bij iedereen aanbevelen.

  Evelien Kraayvanger Avatar Evelien Kraayvanger
  13 oktober 2017

  Fijne begeleiding, professioneel en aandachtig. Marion weet precies waar zij het over heeft, luisterd en motiveert! Hygiënische work-out ruimte, perfecte toestellen en attributen. Aanrader!

  Laura van Kooij Avatar Laura van Kooij
  13 oktober 2017

  Super fijn om daar begeleid te worden. Al meer dan 10 jaar een blessure waardoor ik veel oefeningen niet kon doen. Nu gaat het steeds beter en ik kan zelfs opdrukken! Zeker de moeite waard om hier te gaan trainen.�

  Wendy Bezemer Avatar Wendy Bezemer
  20 februari 2017

  Je haalt het beste uit jezelf bij jullie en je komt erachter dat je veel meer kunt dan je denkt... dat werkt heel stimulerend!!!

  Machtelt van Term Avatar Machtelt van Term
  24 november 2016

  Beste investering van dit jaar! Gewoon doen!

  Estelle Jaunin Avatar Estelle Jaunin
  3 november 2016

  Simply the best!

  Bas Jongkind Avatar Bas Jongkind
  16 oktober 2015

  Super leuke personal training! De trainers zijn allemaal stuk voor stuk toppers en motiveren en helpen je als het even niet lukt. Met de voedinsadviesen kan ik ook echt wat en het effect is fantastisch! Ik heb mijn doelen allemaal behaald! Meer dan 10 kilo afgevallen en 10% van mijn vet is weg!

  Sanne Ravensbergen Avatar Sanne Ravensbergen
  2 oktober 2015

  Martin en Marion hebben mij fantastisch geholpen bij mijn revalidatie. Door een ontsteking in mijn hersenstam was mijn evenwicht, kracht en motoriek zo goed als weg. Inmiddels 3 maanden later ben ik fitter dan ooit en mijn evenwicht en motoriek gaan met grote sprongen vooruit! The best place 2 be

  Ismay Boshuizen Avatar Ismay Boshuizen
  31 maart 2015

  Zeer goed ontvangst! Tot snel 😉

  Karen Tovmasjan Avatar Karen Tovmasjan
  18 maart 2015

  Topper!!

  Elze Broer Avatar Elze Broer
  24 oktober 2014

  Marion weet het onderste boven te halen.

  Richard En Coby Smit Avatar Richard En Coby Smit
  26 juli 2014

  Marion is een personal trainer,maar ook een personal motivator...mijn rugklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon ...ze is een toppertje ,die weet wat ze doet!..Ik voel me in twee weken al veel fitter en blijer.....DOEN!!

  Maarten Zoet Avatar Maarten Zoet
  3 juli 2014

  Toppers! Marion zorgt er niet alleen dat ik er straks van buiten strakker uitzie maar dat ik me ook van binnen mooier voel!

  Marjolijn Ross Avatar Marjolijn Ross
  1 juli 2014

  Naarhoren en zien zegt al genoeg

  Bulent Kanber Avatar Bulent Kanber
  1 mei 2014