Corona Protocol

Voor onze studio zijn met ingang van 18 februari 2022 een aantal coronamaatregelen vervallen.

Graag zetten wij ons coronaprotocol nog even op een rijtje voor jullie.

 • Alle personal trainingen binnen in onze studio of op locatie zijn toegestaan.
  Uiteraard nemen wij altijd voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat wij een veilige omgeving kunnen bieden.
 • De mondkapjesplicht is vervallen uiteraard houden wij nog steeds zoveel mogelijk gepaste afstand en zullen wij bij handelingen binnen de 1,5 meter alsnog een mondkapje dragen. Vind je het prettiger dat wij de volledige training een mondkapje dragen geef het alsjeblieft aan bij je trainer.
 • Wij vragen jullie om bij binnenkomst gepaste afstand te bewaren op andere cliënten en je zo snel mogelijk naar de voor jou gereserveerde zone te begeven.
 • Heb je (milde) klachten en/of een quarantaineadvies kom dan niet naar onze studio. Ter vervanging is het volgen van een live videotraining mogelijk. Mocht je je sessie afzeggen vragen we jullie deze wanneer het weer mogelijk is om deze in te halen.
  Heb je een huisgenoot met een positieve coronatest overleg dan alsjeblieft eerst met ons voordat je naar de studio komt. Ondanks dat je misschien niet in quarantaine hoeft verplaatsen wij misschien toch liever je sessie.
 • Ben je ziek BLIJF je uiteraard thuis en is het volgen van een training niet aan te raden.
 • Maak je naast je personal training ook gebruik van een zelfstandige training in een zone, reserveer dan je zone voordat je komt trainen.
 • Wij vragen jullie de regels op te volgen. Houd zoveel mogelijk afstand op je begeleider en andere cliënten. Desinfecteer je handen voor binnenkomst en BLIJF THUIS bij klachten en laat je testen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je kan sporten in een zo veilig mogelijke omgeving. We zullen ventileren, schoonmaken, mondkapjes dragen en jullie QR code controleren zoals jullie al van ons gewend zijn.

Om contact uren te spreiden hebben wij onze openingstijden (tijdelijk) verruimd. Zo zijn wij ook overdag en op zaterdag beschikbaar voor het inplannen van afspraken.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben horen wij het graag. Voor het maken van een afspraak is het het makkelijkst om ons een bericht te sturen.

Hartelijke groet,
Team ReQuest

The greatest wealth is health