Tijd voor verandering? Personal training is ook iets voor jou!

Personal training in Soest

Ben je op zoek naar een personal trainer in de omgeving Soest? Wij helpen je graag verder! Personal training is absoluut niet exclusief voor mensen met veel geld. Integendeel! Het is een investering in je eigen lichaam. Personal training is er voor iedereen die zijn doel wilt bereiken en daarvoor een op maat gemaakt programma en persoonlijke begeleiding zoekt.

Personal training

ReQuest is een personal trainingsstudio. Dat betekent dat ondanks dat wij een volledig ingerichte sportschool zijn, je nooit een volle sportzaal treft. In onze studio wordt er alleen één-op-één gewerkt zodat er alle tijd en ruimte is voor jou. Alles wat we samen doen, is doelgericht. Welk doel dat is? Dat bepaal jij zelf!

Voorbeelden van te behalen doelen zijn:

  • Vet verliezen
  • Het ontwikkelen van (meer)  spiermassa
  • Preventie of herstel van blessures
  • Fitheid verbeteren na of tijdens een zwangerschap
  • Reduceren van stress gerelateerde klachten
  • Houding corrigerend trainen
  • Algehele lichamelijke conditie verbeteren

Bij ReQuest vinden wij dat trainen bovenal leuk en doelgericht moet zijn. Daarom werken wij veel met losse materialen, waarmee je volop plezier kunt hebben. Bovendien geven wij je dusdanig ingewikkelde oefeningen, dat je hoofd niet langer bij thuis, de boodschappen of je werk is. Zo geef je alles wat je hebt in de tijd dat je bij ons bent. Daar houden wij van!

Wij leren je graag hoe het maken van gezonde, bewuste keuzes permanent in je systeem blijven zitten. Wij doen dat door middel van jou te voorzien van de juiste educatie en door te werken aan bewustwording. Zowel op het gebied van bewegen als op het gebied van voeding en rust nemen. Rust betekent bij ons niet per definitie een half uur op de bank liggen. Rust kun je ook vinden door samen met je trainer geconcentreerd aan een oefening te werken en daardoor je hoofd volledig leeg te maken. Als jij bereid bent om serieus met jouw doelstellingen aan de slag te gaan, ontmoeten wij je graag.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken?

Ja! Ik wil graag meer informatie!

 

Personal training in soest voor vrouwen - Marion van Essen

Wat is feit en wat is fabel?

Jouw personal trainer helpt je om bij deze nieuwe levensstijl ook op je voeding te letten. Vet verliezen, spiermassa aankomen, je fit en gezond voelen: hoe werkt dit nou echt in jouw lichaam? Waar is de lijn tussen feiten en fabels?  Jouw trainer zal al je vragen beantwoorden en samen met jou streven naar een voedingspatroon dat voor jou werkt! Door je te blijven motiveren leer je vol te houden!

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een mens ongeveer een half jaar nodig heeft om een wezenlijke gedragsverandering te bereiken. Daarom werken wij in principe met programma’s van minimaal 32 weken. Deze weken verdelen we in verschillende periodes, waaraan we afzonderlijke doelen, trainingsmethodes en voedingsadviezen met elkaar verbinden. Zo stomen wij je klaar voor een leefstijl waarin je je behaalde doel zelfstandig kunt onderhouden.

Tarief voor personal training in Soest
Aan het begin van het traject starten we met een persoonlijk gesprek. Op basis van jouw doelen en ons advies stellen we een persoonlijk tarief op. Omdat dit erg verschilt per persoon is er geen vast tarief te geven. Er bestaat geen vast bedrag voor een persoonlijk doel! We bekijken met elk individu de huidige situatie, de wensen en het budget en willen dit zo goed mogelijk op elkaar afstemmen.

Heb jij een persoonlijk doel wat je eindelijk eens wilt bereiken?
Start met Personal Training in Soest! Voor meer informatie een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een intake training ben je van harte welkom op de Eigendomsweg 2a in Soest. Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon (035 – 888 33 11 / 06-41 76 47 85) of e-mail. Personal Training ligt ook voor jou binnen handbereik. Het enige wat nodig is, is dat jij er met de volle 100% voor wilt gaan!

Contact opnemen