Je zou dolgraag een actievere leefstijl willen en het bijbehorende lichaam.

 Je hebt last van een aanhoudende blessure en verlangt naar een fit, gezond lichaam zonder pijn.  

Wat leuk dat je onze website bezoekt. Blijkbaar herken je je in een van bovenstaande situaties. Heb jij een duidelijk doel voor ogen dat je nu eindelijk wel eens écht wilt bereiken? Dan is personal training zeker iets voor jou.

Personal training is absoluut niet exclusief voor mensen met veel geld, die geen zin hebben om naar de sportschool te komen. Integendeel! Personal training is er voor iedereen die een doel w
il bereiken en daarvoor een programma op maat en persoonlijke begeleiding zoekt. Het is een investering in jezelf.

Bij ReQuest vinden wij dat trainen bovenal leuk en doelgericht moet zijn. Daarom werken wij veel met losse materialen, waarmee je volop plezier kunt hebben. Bovendien geven wij je dusdanig ingewikkelde oefeningen, dat je hoofd niet langer bij thuis, de boodschappen of je werk is. Zo geef je alles wat je hebt in de tijd dat je bij ons bent. Daar houden wij van!

Personal training in Soest

Personal training betekent dat je samen met een trainer de zaal ingaat. Je traint één-op-één en altijd onder begeleiding. Zo haal je het beste uit jezelf én uit je work-out. Alles wat we samen doen, is doelgericht. Welk doel dat is? Dat bepaal jij zelf!

Voorbeelden van te behalen doelen zijn:

  • Blessure preventie / herstel
  • Verhelpen van stress gerelateerde klachten
  • Houding corrigerend trainen
  • Fysieke conditie verbeteren
  • Gewichtsvermindering / vet verliezen
  • Spiermassa opbouw / het vormen van het lichaam
  • Algehele fitheid tijdens en na een zwangerschap verbeteren

Wij leren je graag hoe het maken van gezonde, bewuste keuzes permanent in je systeem blijven zitten. Wij doen dat door middel van jou te voorzien van de juiste educatie en door te werken aan bewustwording. Zowel op het gebied van bewegen als op het gebied van voeding en rust nemen. Rust betekent bij ons niet per definitie een half uur op de bank liggen. Rust kun je ook vinden door samen met je trainer geconcentreerd aan een oefening te werken en daardoor je hoofd volledig leeg te maken. Als jij bereid bent om serieus met jouw doelstellingen aan de slag te gaan, ontmoeten wij je graag.

Ja! Ik wil graag een persoonlijk gesprek

 

ReQuest is een personal trainingsstudio. Dat betekent dat je nooit een volle sportzaal treft, maar dat er alle tijd en ruimte is voor jou. Je hebt een afsluitbare kleedkamer met een eigen douche, zodat je je in alle rust kunt omkleden en opfrissen. Beneden in de volledig ingerichte sportzaal tref je naast diverse fitnessapparatuur, bokszak, klimrek en indrukwekkende apparaten veel losse materialen, zoals kettlebells, Bosu-ballen en halters. Zo is er voor iedereen en voor ieder doel een leuke gevarieerde training te maken.

 

Prijzen
Personal training is – de naam zegt het al – persoonlijk. Dat betekent dat het belangrijk is om eerst samen te bespreken wat jouw persoonlijke doelen zijn en wat we gaan doen om deze te bereiken. Omdat dit voor iedereen verschillend is, is het onmogelijk een vaste prijs voor personal training te noemen. Er bestaat geen standaard prijs voor een persoonlijk doel. Wij bekijken met iedere cliënt de situatie, de doelen en het budget en willen dit zo goed mogelijk op elkaar afstemmen.

Neem telefonisch of via Whatsapp (06-41 76 47 85) contact met ons op, kom eens langs aan de Eigendomweg in Soest, volg een proefsessie of laat je informeren tijdens een persoonlijk gesprek. Je zult zien dat personal training óók voor jou binnen handbereik ligt. Het enige dat telt, is dat je er écht voor wilt gaan.

Contact opnemen