Supplementen

Een goede conditie en een perfect figuur bereik je niet alleen door intensief te trainen. Ook een verstandig voedingspatroon speelt een grote rol. Eiwitten, vetten en koolhydraten spelen ieder hun eigen rol bij de opbouw van spiermassa, het aanmaken van energie en het herstellen van trainingen.

Niet alle benodigde voedingsstoffen krijgen wij uit ons dagelijks eten binnen. Nauwkeurig en zorgvuldig samengestelde voedingssupplementen kunnen een trainingsschema daarom ondersteunen en ervoor zorgen dat beoogde doelen sneller en eenvoudiger worden bereikt. Bij ReQuest gaat het uiteraard altijd om voedingssupplementen die legaal en volkomen veilig zijn in het gebruik. Het kan gaan om producten die de groei van spiermassa en spierkracht bevorderen, die energie geven, vet reduceren of de vitaliteit van het lichaam versterken.

ReQuest werkt uitsluitend met de producten van Trec Nutrition. Deze firma is erin geslaagd om in samenwerking met de beste laboratoria, voedingstechnologen, sportartsen en topsporters een assortiment producten van wereldklasse aan te bieden. Als er binnen Trec Nutrition voedingssupplementen zijn die jouw persoonlijke programma kunnen ondersteunen, bespreken onze trainers dit met je. Het staat je vrij om er al dan niet gebruik van te maken. De producten die we voorstellen, kunnen wij je ook zelf leveren.

De voedingssupplementen van Trec Nutrition zijn af te halen in onze studio in Soest en kunnen eventueel ook thuis worden bezorgd in Soest of Soesterberg. Je kunt telefonisch of in de studio een bestelling plaatsen.

I workout because I love my body.
Not because I hate it.