Trainersconcept

Marion van Essen

Marion van Essen

Marion heeft met haar ruime ervaring als personal trainer in 2014 haar droom kunnen verwezenlijken door haar eigen personal trainingsstudio te openen. In de studio heeft ze alle ruimte om haar passie te kunnen volgen: mensen (laten) bewegen om een betere versie van zichzelf te worden. Marion begrijpt hoe moeilijk het kan zijn om van start te gaan met trainen en gezond eten. Ze vindt het belangrijk om over te brengen dat je door personal training doelen kunt bereiken en sporten oprecht leuk kunt gaan vinden. Marion gaat alleen voor échte resultaten met mensen die zich daar samen met haar volledig voor willen inzetten.

Trainers

Naast dat Marion zelf personal training geeft in de ReQuest studio werkt zij samen met een team deskundige personal trainers. Marion; ”Ik heb echt een tijd gezocht naar trainers die een aanwist zijn voor onze studio. Zo heeft elke trainer bij ons een eigen specialiteit”. 
ReQuest werkt uitsluitend samen met gemotiveerde en gepassioneerde trainers en fysiotherapeuten. Wij verwachten volop inzet, heel veel plezier en pure passie bij ons op de vloer. Om zo breed mogelijk geschoold te zijn, geloven wij allemaal in ‘learn for life’. Daarom zoeken wij iedere maand een nieuwe uitdaging voor onszelf op. Dat kan een boek zijn, een cursus of een training door een van de collega’s. Zo halen we het meeste uit elkaar en uit onszelf.

Yairo

Yairo

Yairo Jacobs

Yairo is naast oefentherapeut ook trainer bij Request. Nadat hij zijn stage bij Request en bij fysio praktijk Dijkgraaf succesvol heeft afgerond, kan hij nu zijn kennis combineren met het geven van krachttraining. Yairo zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt! Vanuit zijn vakgebied richt hij zich op het hebben van een goede houding en het verminderen van klachten. Daarnaast vindt hij het natuurlijk ook belangrijk dat een training uitdagend en leuk is. Zijn passie voor sport en fitness zie je dan ook terug in zijn training!

Martin Afman Martin Afman is in 1980 geboren in Zeist en al sinds zijn jonge jaren fanatiek sporter. Als kind om zijn energie kwijt te kunnen en later als gepassioneerd krachtsportbeoefenaar. Met zijn ruim 20 jaar ervaring is hij een van onze meest ervaren trainers binnen ReQuest. Martin richt zich voornamelijk op het spieropbouwende trainingstraject. “Deze vorm van training geven vind ik zelf het mooist. Je ziet mensen sterker¸ strakker en gevormd worden zowel lichamelijk als geestelijk.” Martin geeft aan dat je echt geen bodybuilder lichaam hoeft te krijgen van krachttraining als dit niet je doel is maar dat dit juist ook voor de vetverbranding een heel belangrijk traject is.
Martin
Shannon

Shannon Wijnen

Shannon heeft een duidelijke passie voor mensen en bewegen. Nadat ze haar sportopleiding had afgerond is ze zich gaan specialiseren op het gebied van aangepast bewegen. Dit doet ze dan ook met veel plezier in haar werk met zowel geestelijk als lichamelijk beperkte clienten naast haar baan bij ReQuest. Shannon; “ik vind het belangrijk dat iedereen kan bewegen en hier ook pleizier aan mag beleven. Bij ReQuest in het Team kom ik ontzettend goed tot mijn recht omdat we mensen hier ook echt kunnen uitdagen. Ik vind het fijn om te zien hoe mensen steeds minder lichamelijke klachten ervaren en meer kwaliteit van leven krijgen.

Estelle Jaunin

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Vanuit deze filosofie is Estelle zelf gaan sporten. Na de geboorte van haar eerste kindje wilde zij zo snel mogelijk weer fit en actief worden. Om dit te bereiken is zij zich verder gaan verdiepen en gaan ontwikkelen in krachttraining. Dit heeft haar niet alleen geholpen om weer een fit lichaam te krijgen, maar ook om mentaal weer sterk in haar schoenen te staan.

Tijdens de opleiding Toegepaste Psychologie heeft zij zich vooral gericht op coaching. Om dit aspect te kunnen combineren met krachttraining is voor haar dan ook een super leuke uitdaging.

Haar doel is dan ook om mensen met aandacht en betrokkenheid te coachen te motiveren en te trainen. Op deze manier hoopt zij haar enthousiasme te kunnen overbrengen en te zorgen voor een uitdagende maar vooral ook leuke training!

Denise Brakkee

Denise is de nieuwste aanwinst bij ReQuest. In 2012 is ze via Marion in aanraking gekomen met Personal Training, in eerste instantie om zelf begeleidt te worden. Denise was direct verkocht toen ze zag wat een verschil je kon maken op verschillende vlakken met één op één begeleiding: het tackelen en herstellen van blessures, het samenstellen van trainingen die écht functioneel zijn maar bovenal de cliënt even uit de dagelijkse sleur weg kunnen halen.

Na jarenlang in recruitment gezeten te hebben heeft ze afgelopen zomer de knoop doorgehakt: ze heeft haar baan opgezegd en heeft zich om laten scholen tot Personal Trainer bij Chivo. Bij haar vorige banen haalde ze vooral veel voldoening uit het werken met mensen, nu dit samenkomt met het intensief begeleiden en vooral het helpen van mensen zit ze helemaal op haar plek!

Arno Dijkgraaf

Naast zijn werk als fysiotherapeut bij ReQuest geeft Arno ook training. Hij vind het belangrijk om op die manier de affiniteit met trainen te behouden. Arno; “Het is zo belangrijk dat mensen naast een fysiotherapietraject ook juist gaan trainen. Vaak zijn cliënten bang om te bewegen of om met krachttraining aan de slag te gaan maar juist deze vorm van training helpt mensen echt om blijvend van hun klachten af te komen. De trainers van ReQuest weten precies wat ze wel of niet met iemand kunnen doen en de samenwerking maakt ook dat we echt iets kunnen veranderen!”

Arno

It’s not who you are that holds you back.
It’s who you think you are not.