Visie oud

Iedereen kent wel het gevoel dat sporten een grote opgave kan zijn en dat de weg naar het resultaat dat je wilt behalen lang en misschien wel eindeloos lijkt. Bij ReQuest vinden wij dat trainen bovenal leuk moet zijn. Daarom werken wij veel met losse materialen, waarmee je volop plezier kunt hebben. Bovendien geven wij je dusdanig ingewikkelde oefeningen, dat je hoofd niet langer bij thuis, de boodschappen of je werk is. Zo geef je alles wat je hebt in de tijd dat je bij ons bent. Daar houden wij van.

Bij ReQuest vinden wij dat het maken van gezonde, bewuste keuzes permanent in je systeem zou moeten zitten. Daarom werken wij aan bewustwording. Zowel op het gebied van bewegen als op het gebied van voeding en rust nemen. Rust betekent bij ons trouwens niet per definitie een half uur op de bank liggen. Rust kun je ook vinden door samen met je trainer geconcentreerd aan een oefening te werken en daardoor je hoofd volledig leeg te maken.

Als jij bereid bent om serieus met jouw doelstellingen aan de slag te gaan, ontmoeten wij je graag. Uiteraard vindt er altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Daarin bespreken we jouw historie, motivatie en doelstellingen en bekijken hoe we deze samen gaan behalen. Daarvoor maken we een persoonlijk plan. We kijken ook welke trainer binnen ReQuest het beste bij jou en je doelstellingen past en hoe je trainingsschema eruit zou gaan zien.

Ben jij er klaar voor? Dan zien we je snel!

Success occurs when your dreams get
bigger than your excuses.